food for the soul

Well, before I even write a whole sentence, I’d like to mention that it would be perfect if I could blog at least three times a day — or ideally Twitt half a dozen times per day. I’d love to tell you about some hilarious or sometimes critical situation that happen many times a day while I’m adventuring myself here in Lebanon…

Before I do that — and if I have enough time, once the Internet connection is not the best — let me show you how I’ve been treating myself here  😉

kitchen at Le Chef restaurant - Beirut
kitchen at Le Chef restaurant – Beirut
olives, radish and Lebanese mint leaves (they are quite different, soft)
olives, radish and Lebanese mint leaves (they are quite different, soft)
@ Le Chef: babaganoush and hommous fatail
@ Le Chef: babaganoush and hommous fatail
my favourite lebanese dessert: mahlabie
my favourite lebanese dessert: mahlabie
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2 comentários sobre “food for the soul

  1. Abriu uma “kebaberia” no Leblon seguindo a linha do Konni. Nada de carne girando, obviamente. Mas para vc, isso é bom. A carne é na chapa, tiram a gordura. Poderá comer cordeiro sem ficar de olho nos pedaços de gordura! E tem “kebab veggie” tb. Para vc gostar ainda mais, tem chá branco de lichia, como os que vc devorava no Laos. Vc vai gostar!!!!

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